Det hjalp ikkje sjølv om det var ein stor heiegjeng på sidelinja. Falkeid sine gode J16 er ute av Norway Cup. Foto: Narve Susort
For mange lag er drømmen Norway Cup. Har du en annen drøm du trenger penger til?Foto: Narve Susort

Neeiiii!!! Falkeid tapte straffedrama

Falkeid J16 – Høybråten og Stovner klarte ikkje å få ballen i mål og måtte avgjere det heile på straffar. Der vann Oslo-laget 4-1.

Ingen av laga har klart å skåre i den første omgangen på Valle Hovin. Nå er det ein kort pause før ein skal avgjere det heile.
– Det har vore svært jamnt den første omgangen og dette er sjølvsagt svært spanande for alle, seier Lars J. Liknes.
Etter 15 minuttar av 2. omgang er det framleis 0-0, fortel Narve Susort frå Oslo….
Då var begge omgangane over utan skåringar på Valle. Det betyr Golden goal og og ekstraomgangar. Den andre omgangen startar nå.
Det blei ingen mål og dermed straffekonkurranse….
Der var Oslo-laget best og vann 4-1. Stine Askeland skåra for Falkeid.
En trist, men fatta trenar Olav Askeland oppsummerer Norway Cup slik:
– Snipp snapp snute der var vi ute etter straffespark konkurranse. Håper alle har hatt det kjekt som har fulgt med solstrålene våres på Falkeid J16 i Norway Cup!
I dag fikk vi ikke vist hva vi er gode for dessverre.. Takk for flott støtte!

Olav Askeland gir instrukser i pausen. Foto: Narve Susort