Thormod Ness var ein av Stegaberg sine målskårarar i kveld. Arkivfoto: Alf-Einar Kvalavåg

Torvastad blei for sterke

Skåringar av Sigbjørn Tysvær og Thormod Ness var ikkje nok. Torvastad slo Stegaberg 5-2 i kveld.

Her er rapport fra Stegaberg si heimeside:
Kamprapport fra Torvastad – Stegaberg 12 sept kl 18:00 på Torvastad grasbane: Res: 5 – 2
Laget: Kristian Storesund – Ådne Nærheim – Thormod Ness – Vegard Stakland – Ruben Kleiven – Sveinung Hellerslien – Sigbjørn Tysvær – Kristoffer Askeland – Gabriel J. Noriega – Erik Frøyland og Mandius Vårvik.
Benytta innbyttere: Vegard G. Bøe – Håkon Peters – Tormod Kydland og Joachim Kvalavåg.
1 omgang: 5 minutt ut i omgangen har Torvastad en stor sjansen som de ikke scorer på. Men 8 minutt senere går Torvastad opp i ledelsen med 1 – 0 og de øker de til 2 – 0 i det 40 min. Ingen sto omgang, forholdsvis jevnt men Torvastad har de fleste og største sjansen.
Pause resultat 2 – 0.
2 omgang: Torvastad scorer etter 2 minutt og øker ledelsen til 3 – 0. Det er Torvastad som kjører kampen nå, de er hurtigere og mer på enn oss. Vi løper mye men har for mye feilpasninger når vi har ballen. 68 minutt har vi et flott angrep og Sigbjørn Tysvær setter ballen i mål, 3 – 1. Så blir det mere sprut i oss og vi jobber bra. Men da øker også Torvastad til 4 – 1. 82 min får vi straffe – en hands i feltet men den var billige og en kan forstå Torvastad spillers frustrasjon men dommeren dømmer. Straffen setter Thormod Ness i mål 4 – 2. Så øker Torvastad ledelsen helt på slutten av kampen til 5 – 2.
Fra 10 minutt ut i 2 omgang har vi flere bytter i kampen:
Gabriel J. Noriega ut – inn Vegard Bøe
Mandius Vårvik ut – inn Håkon Peters
Ådne Nærheim ut – inn Tormod Kydland
Thormod Ness ut – inn Joachim Kvalavåg
Ingen god kamp av oss i dag, Torvastad vinner fortjent. Vi stilte med et bra lag i dag. Men tapte for en bedre motstander og det var ingen god kamp for noen av laga.