Finale 1. Arild Riise i midten, Bjørn Tvedt til venstre og Odd Rune Nærsnes til høyre. Foto: Heidi Bjørstad Tvedt
Snart klart for finale 1. Arild Riise i midten, Bjørn Tvedt til venstre og Odd Rune Nærsnes til høyre. Kommer de på pallen denne gangen også? Arkivfoto: Heidi Bjørstad Tvedt

Tvedt fikk revansje

Arild Riise vann dagens første finale i GT3-klassen i asfalracing på Rudskogen. Bjørn Tvedt blei nummer to. I den andre finalen byta dei to plass.

– Eg hadde beste startspor og vann føre Bjørn (Tvedt). Nå nærmar det seg ein bronsemedalje samanlagt i NM. Neste finale er klokka 15.15, seier Riise.
Og i den finalen starta Riise i spor 6 medan Tvedt sto i spor 5. Dei føyk rett i tet og var frå den andre av dei sju rundane i tet. Bjørn Tvedt var heilt suveren og vann med over fire sekund.

Bjørn Tvedt har lagt ut følgende kommentarar på Facebook:
Seier i 2. finale!! Fikk en god start fra 5. plass og var oppe i ledelse etter halve første runden. Dessverre var det mye kollisjoner i starten, og løpet ble rødflagget og startet på nytt. Måtte derfor starte i 5. startspor igjen. Fikk nok en god start, og kom raskt opp bak Arild Riise i ledelse. Kjempet med ham hele første runden, og kom forbi rett før langsvingen. Deretter var det bare å presse på og kjørte inn til en komfortabel seier uten å være truet. Veldig fornøyd med helgen sålangt, nå er det kun søndagens siste finale igjen som går kl. 15.40.