Bjørn Tvedt vant dagens første finale.
Bjørn Tvedt kjemper om NM-gull i helgen.

Tvedt nummer to og Riise fire i finale 2

Bjørn Tvedt var helt suveren og vant dagens første finale på Vålerbanen. Arild Riise fikk problemer. I den andre finalen ble Tvedt nummer to og Riise fire. Ny finale i morgen.

– Jeg tok starten og dro i fra resten. Halve løpet handlet bare om å kjøre konservativt og spare dekk. Blir en spennende 2. finale, starter da i 6. startspor. Finalen startet ca. 15.40, sier en godt fornøyd Bjørn Tvedt.
Arild Riise kom aldri til mål og måtte gi seg etter fem runder.
Ole William Nærsnes blei nummer to, Anders von Essen nummer tre.
Tvedt vant med over seks sekunder. Riise og Olav Rugge krasjet i den første finalen og måtte bryte.
Finale 2
Finale to er i gang. Tvedt har kjørt seg opp til 5. plass, Riise like bak.
Bjørn Tvedt er på 4. plass etter to runder. Vel tre sekunder bak lederen Eivind NErnes.
Tvedt er oppe på 3. plassen under et sekund bak lederen. Riise er på 6. plass
Trafikk stoppet Tvedt. Ned på 4. plass 2,7 sekunder bak.
Riise på plassen bak.
Tvedt tok et «jafs» og på 3. plass. Passerte Øyvind Seeberg. Riise fortsatt nummer 5. 5 runder igjen av de 12 finalerundene.
Tvedt oppe på 2. plass etter 9 runder, Riise nummer 5. Ole William Nærsnes leder med 0,7 sekunder.
Samme stilling, men bare 0,5 sekunder…
Nærsnes vant foran Bjørn Tvedt som var 0,3 sekunder bak. Arild Riise ble nummer fire 8,3 sekunder bak