Kolnes-spiller  Rune Pensgaard i duell med Fredrik Svendsen og Fredrik Olaussen. Foto: Alf-Einar Kvalavåg
Kolnes-spiller Rune Pensgaard i duell med Fredrik Svendsen og Fredrik Olaussen. Foto: Alf-Einar Kvalavåg

Tapte 3-1 for topplaget

Kolnes har kommet godt i gang i årets sesong. Mot Falkeid var det likevel Fredrik Olaussen som kom best i gang, før gjestene snudde og vant 3-1.

I en jevnspilt 1. omgang var det Olaussen som var både kjapp og god da Falkeid tok ledelsen 1-0. Før det hadde hjemmelaget flere sjanser, men avslutningene var for svake. Svakt var det også bakover, og Rune Pensgaard fikk det alt for lett da han snudde kampen.
– Det var en tøff kamp på en tung og våt bane. Kolnes fikk et tidlig mål i 2. omgang, etter å ha snudd kampen, og styrte det sikkert inn til seier, sier Fredrik Svendsen, som spilte en god kamp som venstre back.
Falkeid startet kampen godt, men gikk litt tomme mot slutten av 1. omgang. I andre omgang hadde gjestene som Svendsen sier full kontroll.