Per Olav Stange (i midten), Tor Arne Naley (t.h.) og Thomas Meland leia dei frivillige mannskapa som leita i Aksdal. Foto: Alf-Einar Kvalavåg
Per Olav Stange (i midten), Tor Arne Naley (t.h.) og Thomas Meland leia dei frivillige mannskapa som leita i Aksdal. Foto: Alf-Einar Kvalavåg

Ullvang til Danmark

Denne helgen går startskuddet for 2013-sesongen for Tysvær kano og kajakklubbs Lars Magne Ullvang.

– Lars Magne drar i morgen fredag til København for å delta i den danske Spring regattaen som samler alle de beste norske, danske og svenske seniorpadlerne. Lars Magne har denne vinteren trent mer en noen gang og det blir spennende å se hva han kan få til i sesongåpningen. Stevnet fungerer også som uttaksstevne til World Cup 1 og 2 som går av stabelen i mai, det er derfor viktig at Lars Magne presterer fra første løp, sier Lavrans Eikje i TKKK.

Stevnet fungerer også som uttaksstevne til World Cup

Ullvang skal padle både K1 og K2 500 og 1000 meter.
– I K2 skal Lars Mange konkurrere med sin gamle K2-makker fra 2011 Eivind Vold fra Oslo Kajakklubb, i 2011 hadde disse to stor suksess med blant annet bronse på K2 1000m i junior EM, og denne helgen satser de på å kvalifisere båten sin til World Cup, noe som bør være innen rekkevidde for denne duoen, sier Eikje.