Det møtte ikkje opp meir enn ca 40 foreldre for å høyre Kjetil Fyllingen frå «Barnevakten» snakke om farane ved digital mobbing. 
Foto: Mona Terjesen
Det møtte ikkje opp meir enn ca 40 foreldre for å høyre Kjetil Fyllingen frå «Barnevakten» snakke om farane ved digital mobbing.

– Foreldre må vere forbilde

Sjølvskading, angst, posttraumatisk stressyndrom, tung depresjon, sjølvmord… Konsekvensane for mobbing er mange, og stadig meir skjer på nettet. – Foreldre må ta dette alvorleg, og vere gode forbilde, seier Kjetil Fyllingen frå «Barnevakten»

Av Mona Terjesen

– Kor mange av de besøker youtube? Kor mange er på facebook? Kor mange les bloggar, bruker twitter, instagram, snapchat?

Fyllingen frå den ideelle organisasjonen «Barnevakten» starta foredraget sitt med å kartlegge foreldra sine nettvanar. Rundt 40 hadde møtt opp i gymsalen på Frakkagjerd ungdomsskule tysdag kveld for å høyre ekspertane snakke om digital mobbing blant ungar.

Les heile saka i papirutgåva