Fire våpen stjålet fra Slåttevik

I løpet av pinsehelgen har det vært innbrudd i en enebolig i Slåttevik. Det er stjålet fire våpen med ammunisjon.

Politiet har i dag sendt ut følgende meldinger:

I løpet av pinsehelgen har det vært innbrudd i en enebolig i Slåttevik. Det er stjålet fire våpen med ammunisjon. Det vil bli gjennomført en åstedsundersøkelse tirsdag. Politiet ønsker tips fra publikum. Kontakt oss på telefon 02800. Saken etterforskes av Tysvær lensmannskontor.

Også på Asparhaug har det vært innbrudd.

I perioden fra 16.05. – 20.05.13 har noen brutt seg inn i en enebolig i Asparhaug i Tysvær. Gjerningsmennene har gjennomsøkt hele huset og en total oversikt over hva som er stjålet er ikke klart. Politiet har gjennomført åstedsundersøkelse og spor er sikret. Det er likevel ønskelig med tips fra publikum til telefon 02800. Saken etterforskes av Tysvær lensmannskontor.