Rune Lindanger skåra for Skjold. Foto: Alf-Einar Kvalavåg

Uavgjort i sjanserik kamp

Skjold og FKH 3 spelte uavgjort 2-2 i Haugesund i ettermiddag. Fire mål kunne fort blitt mange fleir.

Skjold leia 2-1 til pause etter skåringar av Bjørnar Hompland og Rune Lindanger. Hompland skåra etter eit frispark, medan Lindanger avslutta ei lynrask kontring.
– Det var ein kamp med mange sjansar begge vegar. Kanskje me hadde fleist men uavgjort var ikkje eit urettferdig resultat. Spesielt målet til Rune var det klasse over. Håkon Bådsvik spelte ut ein lang ball, som Are Søderlund flikka vidare til Rune som kom på løp og skåra, seier lagleiar Odd Arne Hettervik.

Me har som vanleg på kampar kor me ikkje har vore utfordra trenaren til å komme med ein kommentar. Her er Håkon Andrè Waage sin kommentar etter 2-2.

Et fortjent poeng til oss i en kamp hvor FKH hadde ballen mye, særlig i første omgang, men uten å skape de særlig store sjansene. Ut i fra sjanser så var det helt greit at vi ledet til pause. Surt at FKH får sin redusering like før pause.

Flere fine kontringer kunne og burde endt i mål

I andre omgang får vi justert oss noe slik at vi får ha mer ballkontakt. Flere fine kontringer kunne og burde endt i mål, men dessverre er det FKH som får sin utligning.
Like før slutt har vi en 100% alene med keeper, men dessverre får keeper en hånd på skuddet. Kampen ebber ut med sluttresultat 2-2.
Ny kamp med mange unge spillere, både fra start og på benk. Flott innsats av hele gjengen, blir vanskelig å holde enkelte av de utenfor start 11èren i de siste tre kampene.