I dag er det sju elever på VG1 som tar fordypningsfaget «Hund». Faget startet opp i fjor høst, og skal fungere som et prøveprosjekt. Målet er å få etablert en egen hundelinje ved skolen.
I dag er det sju elever på VG1 som tar fordypningsfaget «Hund». Faget startet opp i fjor høst, og skal fungere som et prøveprosjekt. Målet er å få etablert en egen hundelinje ved skolen.

Arrangerer hundefestival

Den 27. oktober arrangeres haugalandets første hundefestival på Tveit videregående skole. Inntektene skal gå til agilityutstyr og en treningsbane til elevene.

Av Karina Søvik
Da elevene ved fordypningsfaget «Hund» trengte penger til agilityutstyr og treningsbane måtte de tenke ut alternative inntjeningsmuligheter. De bestemte seg for å samle noen av de dyktigste hundeinstruktørene i distriktet, og arrangerer nå den første hundefestivalen i sitt slag på Haugalandet.
– Slik som tilfellet også er på mange andre skoler i dag, er det lite penger i kassen til investering av nytt utstyr. Klassen hadde en idémyldring og kom frem til denne festivalen. Det har vært travle dager i det siste, og elevene har jobbet veldig hardt for å få alt på plass. Nå har vi store forventninger, smiler Kjellaug Selsaas, lærer i faget.

Les heile saka i papirutgåva.