Travelt for politiet, men ikkje i Tysvær

Her er nattas logg fra Politiet. Travelt.

2345 BERUSET PERSON – FJELLVEGEN HAUGESUND.
Patrulje melder at de har tatt vare på en sterkt beruset tenåring – foreldre varslet, og hentet gutten.

0050 BERUSET PERSON – HAUGESUND SENTRUM
Flere meldinger om beruset person som ligger på hjørnet av Skippergata – Skåregata i Haugesund. Patrulje til stedet og kjørte mann i slutten av 20 årene hjem til familie som kunne ta seg av ham.

0110 BERUSET PERSON – HAUGESUND SENTRUM.
Melding om at person er bevisstløs på utested, Indre Kai i Haugesund – mulig beruselse – ambulanse til stedet og tok seg av personen.

0015 HØY MUSIKK – 5542 KARMSUND.
Melding om høy musikk førte til besøk av politiet som har vært på samme sted tidligere i lignende forhold – mistenkte, mann i midten av 25 årene blir anmeldt.

0010 NARKOTIKA I SAUDA.
Lokal patrulje i samarbeid med hundepatrulje, gjennomførte kontroll av flere personer i Sauda sentrum. 3 menn i alderen 17-27 år ble mistenkt, og erkjente bruk av narkotika.

0320 TYVERI AV GASSFLASKER INDRE KAI, HAUGESUND.
Melding om at 2 personer er sett idet de stjal 2 gassflasker på indre kai – bar dem mot en båt – mistet en flaske på sjøen – tok den andre om bord i en båt, for deretter å bære flasken i land igjen og kastet den i en avfallsdunk før politiet ankom. Flaskene satt på plass – patruljen fant ikke gjerningsmennene.

0400 BORTVIST AV POLITIET – HSPD.
I tidsrommet 0130- 0330 ble 4 personer bortvist fra Haugesund sentrum p.g.a. beruselse og bråk. Kl 0400 ble 2 personer bortvist fra Leirvik sentrum av samme grunn.

0230 BERUSET PERSON – INDRE KAI – HAUGESUND.
Patrulje kjørte mann i midten av 60 årene til legevakt for undersøkelse før eventuell innsettelse i drukkenskapsarrest – mannen ble innlagt på sykehuset i Haugesund.

0500 BERUSET PERSON – SAUDA.
Venn ringte og bad om politiets hjelp til kamerat i begynnelsen av 40 årene som hadde drukket for mye alkohol – patrulje kjørte mannen hjem.

0530 BERUSET PERSON– HAUGESUND SENTRUM.
Melding om ung beruset mann som har lagt seg til å sove utenfor bopel til melder – patrulje hentet mannen i slutten av tenårene som etter undersøkelse på legevakt ble kjørt hjem.

0515 HØY MUSIKK HAUGESUND SENTRUM.
Melding fra person som ikke får sove p.g.a. høy musikk i Kirkegata i Haugesund. Patrulje til stedet – mann i begynnelsen av 20 årene innrømmet ordensforstyrrelse og blir anmeldt