Skremt av Halloween

En kvinne som nettopp har flyttet til Norge fikk sjokk da hun i kveld fikk besøk av unger på jakt etter godteri. Godt skremt ringte hun politiet.

Politiet har lagt ut følgende fra loggen:
Halloweenskikken som har inntatt landet medførte i dag en utrykning med tre uniformerte politipatruljer til Aksdal. Bakgrunnen var et nødanrop fra en ung innvandrerkvinne. Hun var livredd og hysterisk. Hun klarte knapt å gjøre seg forstått og det var umulig for oss å slå fast hvorfor hun trengte politiets hjelp. Det var imidlertid klinkende klart at hjelpen måtte komme med en gang.

Hun har til patruljene forklart at hun ble livredd da flere mennesker iført masker banket på døren hennes og hun trodde de ville ta seg inn i huset hennes og skade henne. Hun hadde kun vært i landet i kort tid.

Vi har ikke gjort noen forsøk på å spore opp de som avla henne et halloweenbesøk i det vi antar at de ikke har hatt til hensikt å skremme henne på ordentlig.