Mye fyll og spetakkel

Mye fyll og spetakkel i distriktet i natt.
Politiet registrerer et uvanlig høyt innslag av kvinner i dette.

Her følger et utdrag fra natten politilogg:

2320 Ble mann innbrakt fra fest på Vormdal. Dette etter at han i beruset tilstand hadde drapstruet folk på festen. Nektet å etterkomme pålegg fra politiet om å forlate stedet. Endte opp i arresten vår.

2357 Privatfest på klubbhus på Stord. Først uønsket gjest som ble bortvist fra stedet. Voksen mann, beruset og ikke invitert.
Senere melding om at festen var ute av kontroll. Patruljene på stedet sørget for at festen ble avsluttet.

0015 Kranglete mann slått av annen person på utested. Noe uvisst om mannen hadde en spesiell oppførsel grunnet sykdom.
Mannen som slo ble senere funnet og bortvist fra byen.
Denne ble halvannen time senere plukket opp på et gatekjøkken i sentrum da han ikke var i stand til å ta vare på seg selv. Innsatt i drukkenskap og blir anm for ikke å etterkomme pålegg fra politiet.
0153 Melding om full og dum dame som vakter måtte ha hjelp til på utested Karmøy.
Patruljen hentet dame på 30 år og ville kjøre henne hjem. Satte seg imidlertid opp sparket i bil, sparket mot tj.kvinne og kom med kraftige trusler. Satt i varetekt og anm for vold mot off tj.person m.m.

0259 Jente på 23 år spyttet og sparket etter tj.menn utenfor utested på indre kai. I beruset tilstand innsatt i varetekt.

0327 Mann 29 år plukket opp fra grøftekanten i Skåredalen. Beruset og nedkjølt. Overlevert helsevesen.

0339 Kvinne på 27 år ble kontaktet på indre kai av patrulje da hun var kraftig beruset. Svarte med å bli krakilsk og satte seg opp mot patruljen. Overlevert helsevesen grunnet beruselse m.m.

0348 Kvinne på 24 undersøkt av amb i sentrum grunnet beruselse. Utagerte mot dem. Politi til stedet. Ble kjørt av amb til sykehuset for sjekk. Fortsatte der å utagere og være ufin med helsepersonell. Hentet av politiet og satt i drukkenskapsarrest da hun ikke var i stand til å ta vare på seg selv.

0416 Melding via Vegtrafikksentralen om full mann i Karmøytunnelen. Måtte stenge tunnelen da vedkommende ravet i vegbanen. Patrulje plukket ham opp og kjørte ham til sin arbeidsplass i Tysvær. Det vil bli vurdert om han skal anm for ordensforstyrrelse.

0500 Melding om overstadig dame i østre del av Hgsd. Kvinne på 23 år plukket opp og kjørt legevakten grunnet høy promille. Deretter kjørt hjem.

0530 Røykutvikling i enebolig nordre bydel. Nødetatene til stedet. Arnested var brent pizza i stekeovnen. Mannen i huset lå beruset og sov på bad i 2 etg. Anmeldes for uaktsomhet.

6 stk personer ellers bortvist fra offentlig sted grunnet beruselse og mindre ordensforstyrrelse. De fleste fra Hgsd sentrum.