Dag Rønnvik gikk til topps i sin klasse.
Dag Rønnvik gikk til topps i sin klasse.

Avslutningsstevne

Finalen av Rogalands cup i vektløfting var i helga. Tre deltakere fra Tysvær VK var med.

Navn på deltakere i helga + plassering i helgas konkurranse. Alexander K. Våge, som satte nye perser i rykk 58 Kg, støt 77 Kg og sammenlagt 135 kg. 3. plass ungdom. Roy Inge Odland perset også med rykk 22 Kg, støt 33 og sammenlagt 55 kg. 7 plass ungdom. Dag Rønnevik rykket 102kg og støtet 135 Kg. 1 plass veteran.

Totalt i Cupen hadde TVK 5 deltakere som ble premiert. Alexander K. Våge 2 plass ungdom, Ingmar H. Søvik 7 plass ungdom, Ørjan Rullestad 9 plass ungdom, Roy Inge Odland 10 plass ungdom. Dag Rønnevik 1 plass veteran.

Dag Rønnevik

Mer info om stevnet.
http://www.vektlofting.no/Nyheter/Sider/n_rogalandcup161113.aspx