Nattas politilogg

Her er nattas politilogg. Kaldt, travelt og lite i Tysvær…

Politilogg for Haugaland og Sunnhordland politidistrikt

Kl. 2202 Fest med berusede mindreårige – Vedavågen

Melding om fest i privatbolig som har gått over styr på Vedavågen på Karmøy. Har vært minst 40 til 50 ungdommer til stede. Mange av disse er mindreårige, flere er beruset. Politiet til stedet, flere personer løper av gårde når politiet kommer. En beruset jente på 16 år var lite samarbeidsvillig, kjørt hjem til far av politiet. Jenta blir anmeldt for å ha oppgitt falsk/uriktig personalia.

Kl. 0001 Høylytt fest på Stord

Melding om høylytt fest på Sagvåg på Stord. Naboer får ikke sove. Politiet til stedet. Tilstelning hvor gjester satt ute og det ble spilt høy musikk. Fått beskjed om å dempe seg. Ingen anmeldelse.

Kl. 0006 Drikking offentlig sted – Haugesund

Person(19) anmeldt for drikking på offentlig sted i Haugesund sentrum. Kan vente seg et forelegg.

Kl. 0115 Knust rute – Haugesund

Melding om innbrudd/knust rute i privatbolig i Haugesund. Ikke vært folk inne. Politiet har søkt etter gjerningsperson med hund. Ingen påtruffet. Politiet oppretter sak. Ruten sikret av glassmester.

Kl. 0145 Slått ut tann – Haugesund sentrum

Person har fått slått ut en tann på utested i Haugesund sentrum. Gjerningsmannen har forlatt stedet, han er en kjenning av fornærmede. Usikkert om saken blir anmeldt.

Kl. 0239 Bortvisning – pågripelse Kopervik

En person(47) bortvist fra Kopervik sentrum, etter å ha yppet til bråk og vært vanskelig i beruset tilstand. Personen forlot ikke sentrum, og ble pågrepet og kjørt til arresten i Haugesund. Innsatt i arrest, og anmeldt for å ikke etterkomme pålegg fra politiet og for ordensforstyrrelse.

Kl. 0351 Promillekjøring/trafikkuhell Stord

Melding om bil som hadde kollidert på Stord, ligger igjen bildeler og bilskilt på stedet. Politiet oppsøker bileier(25), som er beruset. Tas med til blodprøve, og anmeldes for kjøring i påvirket tilstand.

Kl. 0400 Slagsmål – Haugesund sentrum

Melding om møljeslagsmål i Haugesund sentrum. 2 personer(begge 19 år) til arresten, anmeldes for ordensforstyrrelse. 1 person kjøres til legevakten. Noe uklart hendelsesforløp. Politiet oppretter sak.

Bortvist: Flere personer ble i løpet av natten bortvist fra diverse sentrumsområder i politidistriktet.

Flere personer er blitt tatt hånd om og kjørt hjem av politiet på grunn av kulden(ekstraservice), er ikke ofte det er så kaldt som i natt.