Per Ørpetveit har sagt opp som teknisk sjef i Tysvær. Foto: Alf-Einar Kvalavåg
Per Ørpetveit har sagt opp som teknisk sjef i Tysvær. Foto: Alf-Einar Kvalavåg

Per Ørpetveit seier opp

Per Ørpetveit gir seg som teknisk sjef i Tysvær. Sjokkmeldinga kom tysdag.

– Eg har klart å bli glad i Tysvær og det var eigentlig ikkje meininga at eg skulle gi meg. Men så dukka denne stillinga som teknisk sjef i Karmsund Havnevesen opp. Det var slett ikkje noko god kjensle å gå rundt å informere dei tilsette om avgjersla mi, seier Per Ørpetveit.

Eg har klart å bli glad i Tysvær

Også rådmann Arvid S. Vallestad blei overraska over Ørpetveits avgang.
– Per Ørpetveit informerte meg tidlig tysdag om at han har fått tilbod om stilling som teknisk sjef i Karmsund havnevesen. Han seier han har trives svært godt i Tysvær, men at han ut frå ei samla vurdering likevel har valt å takke ja til tilbodet om ny jobb.

Les meir i papirutgåva, torsdag.