Daniel Aarås var ein av målskårarane i kveld.

Helge Risanger skåra

Skjold vann i kveld 5-0 over Skjoldar/Vats i ein treningskamp i Vats. Trenar Helge Risanger skåra sitt første mål på 17 år. 15 år gamle Jonas Staurland debuterte.

Måla blei skåra av Håvard Larsen, Vegard Steinsland 2, Daniel Aarås og trenar Helge Risanger etter 17 års måltørke
Skjold mangla ein del av dei faste spelarane og Jonas Staurland debuterte og spilte 2. omgang.
– Det gjorde han veldig bra, for i dag var det lite folk og ein del fekk mykje speletid, seier trenaren.

Etter å ha fått pusten igjen har han sendt følgande kampreferat:

15 år gamle Jonas Staurland fikk sin A-lags debut, og spilte andre omgang som høyre back og klarte seg kjempefint.

Kampen var jevnere enn resultatet sier. Vi var mer effektive enn motstanderen og det er bra. Første omgang i medvinden så laget Håvard Larsen første målet, deretter ordnet han med 2 målgivende pasninger til Vegard som scoret 2.
Andre omgang i motvinden så kom Skjoldar til flere sjanser, men de var ineffektive foran mål. Daniel scoret midtveis i omgangen. Det siste målet fikk jeg æren av å score etter fin pasning fra Sondre. (måtte bytte inn meg sjøl fordi vi gikk tom for folk.
Vi var lite folk og måtte låne noen juniorspillere pga spillere er på kurser eller skadet og stilte følgende lag:
Håkon Bådsvik, Oddbjørn Halvorsen, John Hettervik, Vebjørn Rullestad, Daniel Aarås, Torgrim Eriksen, Sondre Bådsvik, Knut Eirik Kringeland, Håvard Larsen, Vegard Steinsland og Hilberg Nemeth. Innbytter Jonas Staurland og undertegnede som siste reserve.

Grei gjennomkjøring der vi fikk sett at vi har mange spillere i bakhånd.