Stilongsensemblet besto av Kari Liknes, Kristin Steffensen, Synnøve Birk Hopland, Janne Amundsen, Hege Kallekodt og Anette Holgersen. Foto: Førre skole
Stilongsensemblet besto av Kari Liknes, Kristin Steffensen, Synnøve Birk Hopland, Janne Amundsen, Hege Kallekodt og Anette Holgersen. Foto: Førre skole

Talentkonkurranse for voksne

Sist fredag overrasket et knippe lærere alle elevene på Førre skole da de viste seg fram i Talentkonkurranse for voksne.

Målet for morgensamligen var å varme opp til elevenes årlige talentkonkurranse som er siste fredagen før påskeferien, og vise at terskelen for å bidra på scenen kan være ganske lav.
Programleder Linda Kornbråten ledet showet med stødig stemme, og elevene fikk se voksne i fuglekostymer utføre fugledansen. I klassen sang ble det nærmest allsang da en rosa, drag-kledd inspektør ga alt på framføringen av ”Barbie-girl”. De fem lærerne i Stilongsensemblet hadde sportsshow under kategorien åpen klasse. Friske sprell lokket latteren fram. I instrumentalklassen ble det høykulturell framføring av spill med oppblåst ballong med Nocturn i bakgrunnen, før de sporty voksne avsluttet framføringen av ”Mna Mna” i klassen for band. Elevrådet var utstyrt med hver sin ti-poengsskilt, så det ble toppscore etter hvert innslag. Dermed vanket det pokal til alle deltagerne. Kommende fredag er det elevenes tur. Da blir det rundt 20 innslag fordelt på de ulike klassene.

Innsendt av Førre skole