Rolig natt

Politiet har hatt en relativt rolig natt. I tillegg til knivstikking i Sauda i går og brudd på helligdagsfreden i dag morges, er det bare tre punkt i loggen.

2350 ORDENSFORSTYRRELSE – HAUGESUND SENTRUM.
Mann i begynnelsen av 20 årene som hadde vært involvert i slåsskamp ved et av byens utesteder, ble av politipatruljen vist bort fra Haugesund sentrum for resten av natten. Mannen som var beruset nektet å etterkomme politiets pålegg, han uttalte en del ukvemsord – ble innsatt i drukkenskapsarrest og anmeldt.

0120 ORDENSFORSTYRRELSE – ÅKREHAMN, KARMØY.
Utested i Åkrehamn ringte politiet og bad om bistand i forbindelse med en stor og kraftig mann som var beruset – var nektet adgang, men nektet å gå fra stedet. Politipatrulje var like i nærheten, fikk kontakt med mannen som etter at han var satt inn i politibilen rev ned lyskuppel i bilen og beit av ledingene. Politipatruljen så seg nødt til å be om bistand fra annen patrulje – mannen innbrakt til politistasjonen i Haugesund. Under innbringelsen spyttet han på en politimann og kom med trusler – anmeldt og innsatt i politiets varetekt etter beslutning fra vakthavende jurist.

0230 ORDENSFORSTYRRELSE – HAUGESUND SENTRUM.
Mann i begynnelsen av 30 årene innsatt i drukkenskapsarrest etter at han i beruset tilstand var nektet adgang av dørvakter på utested – vist bort av politiet med pålegg om å holde seg borte resten av natten – kom tilbake like etterpå – anmeldt.