Stille i bygdene, bråk i sentrum

Mye folk ute som vanlig på natt til 1. mai. Relativt lite å gjøre for politiet. Det meste skjer i sentrum.

Politilogg for Haugaland og Sunnhordland politidistrikt

ORDENSFORSTYRRELSE OG SKADEVERK, HOLMEGATA, HAUGESUND
Klokken 0016, mann/gutt, 19 år innbrakt til arrest etter at han i beruset tilstand sparket ned en moped og utøvde skadeverk på en parkert bil i Holmegata, Haugesund.

ORDENSFORSTYRRELSE, SAUDA SENTRUM
Klokken 0132, politiet stanset slåsskamp i Sauda sentrum, fire personer involvert, alle menn, to av de anmeldes for ordensforstyrrelse. Begge de to som anmeldes er i slutten av 30-årene.

ORDENSFORSTYRRELSE, HAUGESUND SENTRUM
Klokken 0142, mann, 20 år, innbrakt til arrest, for full til å greie seg selv, ufin mot polititjenestemennene også. Anmeldes for forlemping av offentlig tjenestemann.

ORDENSFORSTYRRELSE, HAUGESUND SENTRUM
Klokken 0242, mann, 23 år innbrakt til arrest etter å ha innlatt seg i slåsskamp med dørvakt på utested i Haugesund sentrum.

ORDENSFORSTYRRELSE, STORD, LEIRVIK SENTRUM
Klokken 0215, politiet på plass utenfor utested i Leirvik sentrum, fikk stanset et slagsmål helt i startfasen, en av de involverte, mann på 22 år, viste liten vilje til å ta alvoret i situasjonen og roe seg. Anmeldes for ordensforstyrrelse, kjørt hjem og pålagt å holde seg der for resten av natten.

GRESSBRANN, ÅRABROT, ÅKREHAMN
Klokken 0308, melding om liten gressbrann på Årabrot, Åkrehamn. Noen kvadratmeter gress svidd av i en skråning, ingen skade verken på folk eller bygning. Branntilløpet slokket før politiet og brannvesen kom til stedet. Sak opprettes, brannårsak er ikke kjent.

Promillekontroll, Haugesund
Politiet i Haugesund avholdt torsdag formiddag en promillekontroll på FV 47 ved Årabrot.
Det ble kontrollert 40 bilførere. Ingen kjørte med promille.