Lars Magne Ullvang og Eivind Vold ble nummer ni i et WC-løp i Ungarn.  Foto: Lavrans Eikje
Lars Magne Ullvang og Eivind Vold ble nummer ni i et WC-løp i Ungarn. Foto: Lavrans Eikje

Nesten ny pers

Lars Magne Ullvang og Eivind Vold ble nummer ni i et WC-løp i Ungarn. Sterke prestasjoner gjør at Ullvang ganske sikert blir å se i U23 EM.

– I dag var det den store avsluttande dagen på World Cup 3 i Szeged og Lars Magne Ullvang var i aksjon på K2 500m. Sammen med Eivind Vold skulle guttene prøve å toppe 8. plassen fra samme distanse sist helg under World Cup 2. I et tøft finalefelt spekket med store internasjonale stjerner fikk Lars Magne og Eivind virkelig kjørt seg og de endte på 9. plass. Likevel er guttene strålende fornøyd med å nå A-finalen på denne distansen to helger på rad. Den oppløftende padlingen sammen med det faktum at de er den yngste båten i feltet gjør at forventningene til U23 EM i slutten av juni er store, forteller Lavrans Eikje.

Neste stevne på programmet er Norges Cup 2 7.-8. juni, dette stevnet fungerer som en kvalifisering til U23 EM men med den sterke padlingen til Lars Magne skal det mye til om vi ikke ser han på startstreken under U23 EM.