Lars Magne Ullvang i gang i EM. Foto: Lavrans Eikje
Lars Magne Ullvang i gang i EM. Foto: Lavrans Eikje

U23 EM i gang

Torsdag var første dag av U23 EM i padling i Mantes de Jolie, rett utenfor Paris. Lars Magne Ullvang var i aksjon på både K2 1000m med Eivind Vold og på K4 1000m sammen med Eivind, Lars Hjemdal og Per Christian Wessel.

Dagen startet med K2 1000m hvor Lars Magne og Eivind ønsket å kvalifisere seg direkte til A-finalen gjennom å bli blant de 3 beste. Mye gress i banene satte en effektiv stopper for det og den norske duoen ble dermed nr 4 og må ut i semifinale fredag formiddag. Revansjesugne satte Lars Magne og Eivind seg i K4en sammen med Lars og Per Christian og gutta kjørte et solid forsøk hvor de uten de store kraftanstrengelsene sikret seg en direkte finaleplass fredag ettermiddag.
I dag, fredag kjører Lars Magne semifinale på K2 1000m på formiddagen før finalene på både K2 og K4 går fredag ettermiddag/kveld.
– Lavrans Eikje