Politiets lørdag

Her er nattas politilogg.

Politilogg for Haugaland og Sunnhordland politidistrikt

0020 Bortvisning, Haugesund
2 berusede menn på 21- og 32 år bortvist fra Indre Kai i Haugesund etter at de hadde vært i klammeri med dørvakter på et utested.

0040 Fest og bråk, Haugesund
Politiet avsluttet en fest sør i Haugesund etter flere meldinger om skrik og skrål. 30 ungdommer pålagt å avslutte festen.

0155 Bortvisning, Haugesund
Full gutt på 19 år bortvist fra sentrum etter at han oppførte seg kranglete mot dørvakter på stedet. Han forsto ikke sitt eget beste og fortssatte til et annet utested hvor han laget problemer for dørvakter. Innsatt i drukkenskapsarrest og anmeldt.

0219 Full dame, Haugesund
Dame på 25 år hentet av ambulanse i sentrum etter at hun ikke var i stand til å ta vare på seg selv.

0220 ”2 fulle menn”, Haugesund
2 menn på 26- og 29 år ble innbrakt og satt i drukkenskapsarrest etter at de hadde sloss med hverandre inne på et utested. De ble vist ut, men fortsatte slosskampen utenfor. Begge anmeldt for dette samt for besittelse av noe marihuana.
0425 Legemsfornærmelse, Haugesund
Mann på 21 år melder at en kar på 30 slått ham i ansiktet slik at han muligens har fått brudd i nesen. De 2 har ulike forklaringer på hva som har skjedd og hva som var foranledningen for slaget. Mistenkte er avhørt og fornærmede er til behandling hos lege. Saken vil bli fulgt opp senere.

Operasjonssentralen i Haugesund har i løpet av natten mottatt en rekke klager på høy musikk. Noen av klagerne har fått hjelp mens andre ikke har fått det. Politiet har ikke kunnet prioritere alle meldingene.