Mange sinte menn

Slossing i helgen er ikke noe nytt. Heller ikke denne sommernatten. Her er politiets logg.

Politilogg for Haugaland og Sunnhordland politidistrikt

Fra kl 0000.

Kl 0003 Mann, 40 år, bortvist fra sentrum av Hgsd etter å ha lagd problemer på utested på indre kai.

Kl 0155 Mann, 35 år, stoppet bak rattet mistanke kjøring i ruspåvirket tilstand på Åkra. 2 passasjerer i bilen. Ikke førerkort. Er avhørt og erkjenner forholdet. Fremstilt for prøvetaking på LV. Hadde i Deretter dimittert.

Kl 0210 Mann, 23 år, bortvist fra sentrum av Leirvik. Kraftig beruset og yppet til bråk.

Kl 0212 Mann, 23 år, bortvist fra sentrum av Hgsd for resten av natta. Beruset og ville ikke fjerne seg fra utested til tross for at han var uønsket på stedet. Kl 0230 ble han påtruffet annet sted i sentrum. Innbrakt og satt i drukkenskapsarrest. Vil bli anmeldt for å ikke etterkomme pålegg gitt av politiet.

Kl 0230 Mann, 31 år, godt kjente av politiet bortvist fra sentrum av Hgsd resten av natta. Uønsket/utestengt fra utested. Beruset.

Kl 0230 Slagsmål i Skånevik mellom 2 unge menn. Den aktive parten på 18 var stukket fra stedet. Funnet kl 0315. Gjort kjent med at han vil bli anmeldt av politiet for ordensforstyrrelse. Dimittert på stedet og pålagt å forlate ”sentrum” av Skånevik for resten av natta.

Kl 0330 ble politiet i Skånevik gjort oppmerksom på at person var slått bevisstløs. Gjerningsmann pågrepet på stedet.
Mann 25 år slått i bakken av mann 24. Vært bevisstløs en stund. Tatt hånd om av ambulanse. Ukjent skadeomfang. Flere vitner ble avhørt på stedet. Mistenkte, en lokal mann, transportert til arresten i Hgsd og innsatt i varetekt. Avhøres på formiddagen.

Kl 0340 fikk politiets operasjonssentral tlf om at person var skallet ned i Haraldsgata i Hgsd. Patruljer til stedet og pågrep gjerningsmann, 29 år fra Hgsd. Ikke helt ukjent fra før av politiet. Flere vitner pekte ut mistenkte. Fornærmede ønsket å anmelde legemsfornærmelse.
Mistenkte ble innsatt i varetekt. Vil bli avhørt i løpet av dagen.