Narkotatt i Tysvær

Politiet har stoppet bil medtre personer i Tysvær. Mistanke om besittelse av narkotika, funn i bilen. Alle tre tatt med inn til arresten. Bilen ransaket. Funn av mindre mengder narkotika, knyttet til to av personene. Sak opprettet på bruk og besittelse av narkotika. Alle dimmitert.
Dette var et av politiets oppdrag i natt.

Politilogg for Haugaland og Sunnhordland politidistrikt

Fra kl. 0000

Kl. 0017 Haugesund

Mann(28) utagerer på fest øst i byen. Politiet til stedet, og innbringer en godt beruset person. Anmeldes for ordensforstyrrelse, forulemping av tjenestemann og nektet å oppgi personalia. Innsatt i drukkenskapsarrest.

Kl. 0019 Stord

Mistanke om tyveri om bord på Kystbussen. Skal være stjålet pc og barbermaskin. Politipatrulje oppsøker bussen. 2 personer på bussen anmeldes for tyveri og besittelse av narkotika. De stjålne gjenstandene ble ikke funnet. De mistenkte er mann(35) og kvinne(40). Ble avhørt på stedet.

Kl. 0031 Tysvær

Politiet har stoppet bil med 3 personer i Tysvær. Mistanke om besittelse av narkotika, funn i bilen. Alle 3 tatt med inn til arresten. Bilen ransaket. Funn av mindre mengder narkotika, knyttet til 2 av personene. Sak opprettet på bruk og besittelse av narkotika. Alle dimmitert.

Kl. 0043 Haugesund

Mann(21) anmeldt for urinering i Haugesund sentrum. Lite samarbeidsvillig. Bortvist fra Haugesund sentrum til lørdag morgen kl. 0800.

Kl. 0145 Karmøy

Mann(26) bortvist fra utested på Karmøy, på grunn av beruselse og etter å ha vært i klammeri med annen person

Kl. 0150 Bømlo

Melding om at det har vært slosskamp på Bømlo. En person har skadet hånden. Politiet til stedet. Uklart hendelsesforløp. En person på veg til legevakten. Rolig på stedet når politiet kom. Partene tar kontakt med politiet i ettertid dersom de ønsker å anmelde forholdet.

Kl. 0151 Haugesund

Bilfører(46) anmeldt for kjøring uten gyldig førerkort i Haugesund. Anmeldelse skrevet og avhør tatt på stedet.

Kl. 0155 Karmøy

Mann(40) krangler og lager problemer i døra på utested på Karmøy. Politiet til stedet, personen bortvist. Ingen anmeldelse.

Vikedal Roots-festival: Har gått rolig for seg for politiets mannskaper.

Høy musikk: Flere meldinger på høy musikk fra hele distriktet.