Siste nytt fra politiet

Alltid noe å henge fingrene i for politiet.

0715 ALARM FRA BARNEHAGE, BLEIKMYR, 5518 HAUGESUND.
Melding fra naboer om utløst alarm i barnehage på Bleikmyr – hadde selv sjekket, så ikke tegn til innbrudd eller noe galt, hadde forsøkt å ringe vekterselskapets tlf.nr. som stod klistret opp på stedet – uten resultat. Det ble ringt fra politiet til angitte vekterselskap – de opplyste å ikke ha noen alarm på stedet. Politiet måtte deretter prioritere andre oppdrag, men stadig flere naboer ringte p.g.a. støyen fra alarmen, og søk etter vekterselskap måtte intensiveres. Dette resulterte i kontakt med et vekterselskap kl 0930 som hadde alarmen på stedet, men tydeligvis ikke registrert at den var utløst – etter det ble det stille på stedet.

0830 BRANN I STOKKER VED FIRMA, DJUPASKAR, 5521 HAUGESUND.
Brannsentralen ringte og opplyste at de sendte mannskaper til et firma i Djupaskar der naboer meldte om mistenkelig røyklukt. Ble avdekket mindre brann i trestokker som hadde vært lagret på stedet lenge. Liten skade, og raskt slukket. Uviss brannårsak – undersøkelsessak opprettes av politiet.

0950 SKADEVERK/FORSØK PÅ TYVERI AV PÅHENGSMOTOR, 5550 SVEIO
Eier melder på tlf. at noen i løpet av natten har forsøkt å stjele påhengsmotoren fra båten hans i Buavåg – de har ikke lykkes, men har påført motoren skader–anmeldes.

1020 GROVT TYVERI FRA FIRMA. SMEDASUNDET, 5525 HAUGESUND.
Melding om at tyv(er) har tatt seg inn i firma i løpet av natten – uvisst hvordan de har tatt seg inn – lagerdør stod åpen da ansatte kom for å åpne. Det er stjålet penger fra veksleapparat og en kartplotter – saken anmeldt og patrulje har vært på stedet for åstedsundersøkelse.

1200 TRAFIKKUHELL, RAGLAMYR, 5536 HAUGESUND.
Melding om kollisjon mellom 2 personbiler ved rundkjøring på Raglamyr – den ene bilen havnet i grøften, og en bilfører, mann, 28 år, klaget på smerter i en skulder – ville oppsøke legevakt. Fører av den andre bilen, kvinne på 19 år, mistenkt for ikke å overholde vikeplikten og ble anmeldt.