Ølen vann i kveld 9-0 over Haugaland.
Mikal Vaka og Ølen tapte 4-3 mot Skånevik, og gir Stegaberg et skikkelig pusterom.

Ølen gir seg ikkje

I morgon kveld skal eit redusert Stegaberg til Torvastad for å jakte poeng i kampen om opprykk. Ølen som dei mellom anna kjempar mot vann i kveld 9-0 over Haugaland. Vats vann 5-4 mot Leirvik på Stord

Stegaberg skal etter det me kjenner til mangle ein del sentrale spelarar før morgondagens toppkamp på Torvastad. I kveld var det lite hjelp å få frå Haugaland som mot eit Ølen-lag med to nye «lensmannsbetjentar» på laget på ny gjekk på ein smell.
Også den andre rivalen Vats 94 Skjoldar vann.

For våre lesarar i Ølen:
Her er målskårarane:
Magne Christiansen 3
Bjarte Hovland 2
Rune Torstenbø 2
Håkon Stople
Martin Olstad

Kveldens resultat:
Ferkingstad – Sauda 4-3
Haugaland – Ølen 0-9
Leirvik – Vats 94 Skjoldar 4-5