Endeleg grunn til jubel for Frode Hundsnes og Falkeid.

Viktig Falkeid-siger

Falkeid vann i kveld 3-1 over Sveio i ein viktig kamp på nedre halvdel av tabellen. Nå oppdatert med referat og kampfakta.

Spelande trenar Frode Hundsnes var tilbake på banen og skåra eit av måla. Knut Austerheim og Kjell Andreas Lindgren tok seg av dei to andre i 3-1-sigeren heime på Troppene.
Både Kenneth Kristiansen og Espen Knutsen sto denne gongen over på grunn av skadar.

Her er et kort referat frå kampen:

1 omgang

Falkeid startet best og hadde noe veldig store sjanser i starten av kampen uten å få uttelling, Sveio var også frempå med et godt skuddforsøk som gikk et stykke over mål.
18 minutter så får Falkeid hjørne spark det blir litt at og frem i feltet og Knut Austerheim får lirket ballen i hjørne og vi leder 1-0
4 minutter seinere så er det Sveio sin tur til å få hjørne spark og det er banens største og høyeste mann som får gå opp og heade inn til 1-1 utagbart for Daniel.
39 minutter spilt så er det et glimrende Falkeid angrep der Frode og runde spiller seg flott gjennom Sveio forsvaret og Frode setter enkelt inn 2-1 som er pause resultattett.

2 omgang

Vi hadde bare spilt 6 minutt av andre omgang da Kjell Andreas blir fint fri spilt av Rune og setter inn 3-1
Resten av kampen var det muligheter begge veier men de største sjansene var det Falkeid som hadde og seieren var aldri truet.
Ikke noe veldig stor kamp men vi slipper ikke Sveio så veldig mye til uten om noe dø baller som det ikke blir noe av.