Travelt

Etter ei hektisk natt for politiet, har det ikkje roa seg ned i dag, heller tvert om. Heldigvis stille og rolig i Tysvær-

0825 MELDING OM PÅGÅENDE INNBRUDD I HYTTE, 5550 SVEIO.
Melding om pågående innbrudd i hytte på Håvardsholm i Sveio. Utrykning med 2 patruljer. Patrulje på stedet kl 0845 – vindu knust – ingen personer å finne. Opplysnninger tilsier at person(er) har vært inne i hytta – hundepatrulje tilkalt – søk førte ikke til funn av mistenkte. Uvisst om noe er stjålet, da eier ikke var på stedet.

1050 HUND JAGET SAU – OLALIA – 5590 ETNE.
Hundeeier ringer og melder at hunden hans, en kongepuddel, har sprunget etter en sau i Olalitraktene og sannsynligvis ”sprengt” denne – fare for at sauen har løpt så mye at den kan dø av det. Klart og oppspore eier av sauen som fikk navn og tlf.nr. til melder. Melder lei seg for det inntrufne – trodde ikke det var sauer i dette området nå.

0810 VOLDTEKT – KARMØY.
Kvinne i begynnelsen av 20 årene melder at hun vil anmelde mann i begynnelsen av 40 årene for å ha misbrukt henne seksuelt i løpet av natten. Kvinnen har vært på mannens bopel i natt, og sier hun er blitt neddopet. Mannen er pågrepet, og tas i avhør. Kvinnen har vært til undersøkelse og anmeldelse mottas.