Fart og narkotika

Tysvær er dessverre med i politiet sin logg for søndagsnatta. Både fart og narkotika i søre-Tysvær.

0045 FORULEMPET OFFENTLIG TJENESTEMANN, HAUGESUND SENTRUM.
Mann i midten av 20 årene innbrakt fra Indre Kai etter at han i beruset tilstand forulempet offentlig tjenestemann idet han skulle vises bort fra sentrum. Innsatt i drukkenskapsarrest og anmeldt.

0105 IKKE ETTERKOMMET POLITIETS PÅLEGG, HAUGESUND SENTRUM.
Mann i slutten av 20 årene innbrakt fra Indre Kai etter at han i beruset tilstand ikke hadde etterkommet politiets pålegg om å holde seg borte fra sentrum resten av denne natten – var kamerat av mannen omhandlet kl 0045. Innsatt i drukkenskapsarrest og anmeldt.

0210 ORDENSFORSTYRRELSE, HAUGESUND SENTRUM.
Mann i midten av 20 årene innbrakt fra Indre Kai etter at han i beruset tilstand kranglet med vakter på et utested, samt spyttet på en av vaktene. . Innsatt i drukkenskapsarrest og anmeldt.

0215 VOLD MOT OFFENTLIG TJENESTEMANN, HAUGESUND SENTRUM.
Kvinne i begynnelsen av 50 årene innsatt i politiets varetekt etter at hun slo etter en tjenestemann i forbindelse med fremstilling for lege på grunn av beruselse. Kvinnen var hentet ved et av byens utesteder, var meget beruset og var tiltenkt drukkenskapsarresten, da hennes handling førte til at vakthavende jurist besluttet varetekt. Innsatt og anmeldt.

0220 FARTSOVERTREDELSE, GISMARVIK, TYSVÆR.
UP patrulje meldte at de hadde stanset 18 år gammel bilfører som var målt til å kjøre 141 km/t i skiltet 80 sone, T-forbindelsen på Gismarvik. Mannen anmeldt og samtykket i beslag av førerkortet.

0230 ORDENSFORSTYRRELSE, SVEIO SENTRUM.
Mann i slutten av tenårene innbrakt fra tilstelning i Sveio sentrum der han i beruset tilstand blant annet hadde slått en vakt i hode med en sko. Mannen var åpenbart beruset, blir anmeldt for ordensforstyrrelse og innsatt i drukkenskapsarrest.

0300 NARKOTIKA, SLÅTTEVIK, TYSVÆR.
UP patrulje meldte at de i forbindelse med kontroll av bilfører, mann i midten av 20 årene, fikk mistanke om bruk og besittelse av narkotika. Narkotikahunden de har med seg, markerte på mannen som først nektet bruk av narkotika. Mannen erkjente etter hvert bruk av narkotika, og ved ransaking hjemme hos han ble det funnet noen titalls gram med Hasjis. Mannen pågrepet og innsatt i politiets varetekt etter beslutning fra vakthavende jurist.

0310 ORDENSFORSTYRRELSE, HAUGESUND SENTRUM.
Mann i begynnelsen av 30 årene innbrakt fra Indre Kai etter at han i beruset tilstand kranglet med vakter på et utested, samt slo etter en av vaktene. Anmeldes for ordensforstyrrelse, og innsatt i drukkenskapsarrest.

0330 IKKE ETTERKOMMET POLITIETS PÅLEGG, HAUGESUND SENTRUM.
Mann i slutten av tenårene innbrakt fra Indre Kai etter at han i beruset tilstand ikke hadde etterkommet politiets pålegg om å holde seg borte fra sentrum resten av denne natten. Mannen beruset av alkohol, anmeldt og innsatt i drukkenskapsarrest.

0345 BERUSET PERSON – HAUGESUND SENTRUM.
Mann i begynnelsen av 20 årene innsatt i drukkenskapsarrest, da han var så full at han ikke klarte å gå – tilsett av lege før innsettelse – ingen anmeldelse.

0400 BERUSET PERSON – ÅKREHAMN, KARMØY.
Mann i begynnelsen av 30 årene innbrakt til drukkenskapsarresten etter at han i beruset tilstand var ønsket fjernet fra et privat arrangement der han var aggressiv. Mannen ble kjørt legevakt og tilsett av lege før innsettelse – ingen anmeldelse.