Tom Roger Aadland  Foto: Alf-Einar Kvalavåg
Tom Roger Aadland er ute med ei liveplate. Foto: Alf-Einar Kvalavåg

Så herleg vikla inn i blått

Tom Roger Aadland serverte ein solid miks av heimelaga songperler og Bob Dyland på nynorsk. Tett på og svært så avslappanda i haustmørke.

Blackboxen i Tysværtunet er perfekt for ein mann og hans gitar. Frå første song «Min beste ven på ein dårleg dag» til det heilt akustiske ekstranummeret «Fiskarmann blues» hadde han publikum i si hole hand.
Aadland presenterte også songar frå den nye plata som kjem i januar og varslar både umiskjennelege signaturlåtar, men også ein litt røffare stil. Bluesen med stikktittelen «Kjensla» var absolutt ein av konsertens høgdepunkt.

Meir om konserten kjem i neste vekes avis.

Faktaboks

Konsert
Tom Roger Aadland
gitar og song
Tysværtunet Blackbox
Omlag 60 frammøtte
1 t 30 min