Har du ett en slik hund i Aksdal?
Har du ett en slik hund i Aksdal?

Leter fortsatt etter Tobias

– Vi leter etter en forsvunnet hund som heter Tobias, en Boston Terrier, som har vært borte siden 31. des fra Haugesund. Det ble observert en hund som kan ha vært Tobias i Aksdal på fredag, og vi vil gjerne nå befolkningen i Aksdal/Tysvær slik at de kan se etter han.

Dette skriver Laila Stava Rasmussen i en e-post til Tysvær Bygdeblad. De har vært i kontakt med en som eier en slik hund i Aksdal og han sier at det ikke er hans hund som eventuelt er blitt sett.
– Det har vært helt stille rundt forsvinningen i det siste inntil en dame så en hund, hun er ganske sikker på var en boston Terrier, løpende mot undergangen ved rådhuset (mot Shell-stasjonen) i Aksdal. Det er utlovet en dusør på 6000,- til de som klarer å komme med tips som gjør at Tobias kommer hjem i live, sier Rasmussen.

Vi anbefaler at tips sendes direkte til: [email protected]