I rollen som talkshowkjendisen møter du Kåre Conradi. Med seg eller mot seg i dette komplottet har han Ulrikke Døvigen og Tov Sletta.
I rollen som talkshowkjendisen møter du Kåre Conradi. Med seg eller mot seg i dette komplottet har han Ulrikke Døvigen og Tov Sletta.

Hvor langt må vi strekke oss, for deg?

Lørdag kommer Riksteateret til Tysvætunet med «Komplottet». Kåre Conradi spiller hovedrollen i stykket som tar opp en viktig medieetisk utfordring. – Hvor langt er en journalist eller et mediehus villig til å strekke seg, for at du skal bli interessert i en sak?

Komplottet er et velkomponert og underholdende teaterstykke, skrevet av en dramatiker som vet hvordan han skal overraske publikum og lure dem trill rundt. Her er det snakk om å strekke seg langt for å få en god historie. Hvem som lurer hvem, vil man først få vite dersom man ser hele forestillingen. I rollen som talkshowkjendisen møter du Kåre Conradi. Med seg eller mot seg i dette komplottet har han Ulrikke Døvigen og Tov Sletta.
Baksnakking
Etter forestillingen inviteres publikum til «baksnakk» om dine om mine medievalg, ledet av ansvarlig redaktør Alf-Einar Kvalavåg i Tysvær Bygdeblad.
«Baksnakket» er et samarbeid med Norsk Journalistlag og Norsk Redaktørforening.