Solveig Egge og Gabriel Bakkevig Holden er begge tatt ut på kretslag denne sesongen.
Solveig Egge og Gabriel Bakkevig Holden er begge tatt ut på kretslag denne sesongen.

Mange tysværbuer er på kretslaget

Gabriel Bakkevig Holden og Solveig Egge er begge tatt ut på kretslaget i fotball. Egge fra Falkeid skal spille turnering på Sotra med «Team Rogaland» til helgen.
Også flere Stegaberg-jentene er med i kretsregi, og for Oda Erland og Sannah Solstrand er det samling i Stavanger denne helgen. Det samme gjelder for Tiril Herland som nå spiller for Haugar. Emma Holm er med på J15-laget til RFK.
Sjur Lothe og Malene Sørenes er også med og representerer RFK.

Gabriel Bakkevig Holden, Stegaberg IL, er tatt ut på kretslaget i fotball for Rogaland. Han har allerede vært på to samlinger og er også tatt ut nå på FKH-team for gutt 14.
Det har i vinter vært flere samlingar i regi av fotballkretsen og Bakkevig Holden fra Frakkagjerd er en av få fra Tysvær som har kommet seg gjennom nåløyet.
I tillegg til Stegaberg-spilleren er fortsatt Solveig Egge fra Falkeid med på «Team Rogaland» jenter. Midtbanespilleren skal være med til Sotra på kretslagsturnering til helgen.

Oda Erland, Sannah Solstrand (J14) og Emma Holm (J15) har har vært på samlinger med kretslaget. Alle er med nå frem til sommeren, da skal lagene siles igjen. Men nytt er at alle som er tatt opp skal være med minst et halvår.
Neste samling for J14 er nå 22. mars på Knudamyra hos Forus og Gausel.

Falkeid-spisse Malene Sørenes er også med på fotballkretsen sine samlinger

Skjermbilde 2015-03-16 kl. 13.38.45

På bilde: f.v. Oda Erland, Emma Holm og Sannah Solstrand.

Nå er det flere Tysvær-spillere de siste årene som har byttet klubb, og som kan være tatt ut til kretslag. Vi tar gjerne i mot tips.
Ei av dei er Tiril Herland som nå spiller for Haugar J14. Sjur Lothe har hatt stor suksess i Haugar og spiller for Team Rogaland.