Logg: natt til 1. mai

Her er nattas politilogg. Travelt er et stikkord.

Politilogg for Haugaland og Sunnhordland politidistrikt

Kl 2322 Stord – Ordensforstyrrelse privat sted
Politiet fikk melding fra et privat hjem om en gjest som knuste flasker og glass rundt seg. Trengte hjelp av politiet. Da politiet ankom var den vanskelige gjesten forsvunnet.

KL 2353 Sauda – Høymusikk
Klage på høy musikk fra Turnhallen. Politiet til stedet og festen blir avsluttet.

Kl 0026 Stord- Beruset dame
Politiet ble tilkalt til et utested i Leirvik. Vaktene hadde problemer med en ung dame som var utagerende. Dama som var i tenårene var sint for de hun ikke fikk komme inn igjen på utestedet etter å ha vært ute en tur. Politiet sørget for å få dama hjem.

KL 0028 Karmøy – Innsatt i dr.arrest
En beruset mann i 40 årene ble bortvist fra Kopervik sentrum etter å ha laget bråk. Mannen nektet å etterkomme pålegget og ble innsatt i dr.arrest. Mannen vil også bli anmeldt for ikke å etterkomme pålegg fra politiet.

Haugesund sentrum – Politiloven Bortvisning

KL 0043 To unge damer i tenårene bortvist fra Haugesund sentrum etter å ha forsøkt å lure seg inn på utested med annen persons id kort.

Kl 0055 Mann i 20 årene bortvist fra Haugesund sentrum etter å ha vist en aggressiv oppførsel utenfor et utested på Indre Kai.

KL 0106 Kranglete og beruset mann bortvist fra Haugesund sentrum.

KL 0151 Mann i 20 årene bortvist fra sentrum etter at han gikk ut et vindu og opp på taket til et utested.

KL 0206 Berusets mann i 20 årene bortvist fra sentrum etter å ha innlatt seg i krangel med andre personer utenfor et utested i sentrum.

KL 0101 Vindafjord – Mann i grøfta
Politiet mottok melding om at en mann lå strekk ut inne i en hekk i Vikedal. Trolig beruset men usikker på det. Politi og ambulanse dro til stedet. Mannen hadde kommet seg opp på beina og gått fra stedet før politiet og ambulansen kom frem.

KL 0135 Karmøy – Bruk av narkotika
Mann i 20 årene ble stanset av politiet inne på et utested. Mannen var tydelig påvirket av annet enn alkohol. Mannen ble anmeldt og urinprøve ble tatt. Dimittert etterpå.

Kl 0158 Haugesund – Urinering
Mann i slutten av 20 årene anmeldt for urinering på offentlig sted.

Kl 0240 Haugesund – Narkotika
Mann i begynnelsen av 20 årene påtruffet av politiet sør i Haugesund. Mannen ble anmeldt for bruk og besittelse av narkotika.

Kl 0242 Stord – Innsatt i dr.arrest
Beruset mann i begynnelsen av 20 årene anmeldt for ordensforstyrrelse etter å ha innlatt seg i slagsmål utenfor et utested i Leirvik. Mannen ble innsatt i dr.arrest for å sove rusen ut.

Kl 0327 Stord- Krangel i pølsekø
Melding om to ungdommer som sloss på Heiane. To menn i 20 årene ble bortvist fra Heiane etter at de hadde startet en krangel i pølsekø.

Kl 0347 Karmøy fastlandet – Legemsfornærmelse og innbrudd
Politiet ble tilkalt til en adresse på Kolnes hvor det var oppstått krangel og håndgemeng mellom noen personer. Fire ungdommer hadde tatt kontakt med en mann de mistenkte for å ha gjort innbrudd hos en av dem. Det endte med at mannen ble påført skade i ansiktet. De fire ungdommene er mistenkte for å ha påført mannen skaden. Alle de fire samt mannen er avhørt av politiet.

Kl 0440 Karmøy- Grovt tyveri fra bolig
Kl 0440 mottok politiet telefon om at en huseier hadde våknet av lyder i huset og at noen løp ut fra huset. Da tyven løp fra stedet mistet han noe av tyvegodset. Politiet har vært å sikret spor på stedet og mottatt anmeldelse. Dersom noen skulle ha opplysninger i saken kan de kontakte politiet på tlf 02800.