Christina Vedø og Gina Gedick fra Tysvær kano og kajakklubb har vært i sving, med gode resultater.
Christina Vedø og Gina Gedick fra Tysvær kano og kajakklubb er begge klare for tur til Sverige.

God innsats i Sverige

– Da er den svenske sesongåpningen i padling over og Christina Vedø og Gina Gedick fra Tysvær kano og kajakklubb, har vært i sving, med gode resultater.

Det skriver Lavrans Eikje i en pressemelding fra den svenske sesongåpningen:

– Gina gjorde unna sin debut på K1 1000m i juniorklassen i Sverige med en sterk 6. plass i et felt preget av jenter som er 1 år eldre enn Gina. På 200m skulle det gå enda bedre hvor Gina padlet inn til årets første pallplassering med 3. plass, etter et meget sterkt løp.

–Christina viste under Copenhagen Spring regatta i København i april at formen er god, spesielt på 200m, i dag padlet Christina inn til 6. plass på K1 200m i senior dame klassen og ble med det best av de norske deltakerne. Christina kjørte også K2 500m med Kristiane Spikkeland fra Flekkefjord kajakklubb, her tok de norske jentene en overlegen seier i sitt felt.

Søndagventer K1 500m for både Gina og Christina.

Lavrans Eikje, TKKK