A-finale K4 1000m, Norge i grønn båt: Per Christian Wessel, Lars Magne Ullvang, Lars Hjemdal, Daniel Salbu
A-finale K4 1000m, Norge i grønn båt: Per Christian Wessel, Lars Magne Ullvang, Lars Hjemdal, Daniel Salbu

Padler i World Cup

I dag har Christina Vedø og Lars Magne Ullvang vært i aksjon under første dag av World Cup 3 i København, Danmark.

Lars Magne padlet i dag K4 1000m, nytt for anledningen er at Jo Sondre Solhaug som satt i båten forrige helg under WC2 i Duisburg, Tyskland var byttet ut pga sykdom, inn kom Per Christian Wessel (Oslo KK), dermed dannet Per Christian og Lars Magne K4 båten sammen med Lars Hjemdal (Oslo KK) og Daniel Salbu (Fana KK) som også var med forrige helg.
Under førsøket kjørte guttene et middels løp og ble dermed nr 4, rett bak 3. plassen som ville gitt en direkte plass i finalen i morgen. Det betydde at det måtte ut i semifinale senere på ettermiddagen. I semien la de seg litt bak i starten, før de kjørte en langspurt fra 500m og inn til mål, dermed ble de nr 2 og er klare for A-finalen i morgen formiddag.
Christina Vedø debuterte i dag i World Cupen for senior sammen med Kristiane Spikkeland (Flekkefjord KK), Aurora Hofman (Strand KK) og Agnes Brun Lie (Oslo KK) på K4 200m. I forsøket kjørte de en brukbart løp og ble nr 4, dermed gikk de videre til semifinalen. I semien kjørte jentene et bra løp og ble nr 5, kun 3 tideler bak en plass i A-finalen. I morgen skal jentene i aksjon på K4 500m.
Lørdag var Lars Magne Ullvang og Christina Vedø igjen i aksjon under World Cup 3 i Danmark. Lars Magne kjørte for andre helg på rad A-finale på K4 1000m, denne gang sammen med Per Christian Wessel (Oslo KK), Lars Hjemdal (Oslo KK) og Daniel Salbu (Fana KK), guttene kjørte en bra finale hvor de kjempet hardt hele veien, denne gang holdt det til en 7. plass. Guttene var godt fornøyd med løpet etter målgang.
K4 guttene kjørte også forsøk på K4 200m, dette er ikke deres spesialdistanse og der gikk heller ikke like bra som på 1000m, de ble slått ut i forsøket og dermed er helgens konkurranser over for Lars Magne og resten av guttene.
Christina Vedø padlet K4 500m, sammen med Kristiane Spikkeland (Flekkefjord KK), Aurora Hofman (Strand KK) og Agnes Brun Lie (Oslo KK), jentene fikk det tøft i forsøket men gikk likevel videre til semifinalen. Semien ble også tøff, men jentene klarte å heve nivået sammenlignet med forsøket, likevel holdt det ikke med til en plass i finalen.
Av Lavrans Eikje