Snart klart for 2 finale i GT3&4. Eivind Nernes i 2. spor, Bjørn Tvedt i 3. spor å Arild Riise i 4. spor og Per Øyvind Seeberg i 1. spor.
Foto: Audun Gaard
Snart klart for 2 finale i GT3&4. Eivind Nernes i 2. spor, Bjørn Tvedt i 3. spor å Arild Riise i 4. spor og Per Øyvind Seeberg i 1. spor.

Porschefest på Rudskogen

En danske som ikke klarte å holde på oljen sin, og tekniske problemer for Bjørn Tvedt gjorde lørdagens 2. finale på Rudskogen til en Porchefest.

Verst var det for Bjørn Tvedt som ledet etter tre runder. Men så gikk det galt.

Han har sendt følgende melding fra Østlandet:

– Den andre finalen startet mye bedre. Fikk en god start og var oppe i ledelse etter halvkjørt første runde, men safetycar måtte ut på banen da en danske hadde sluppet ut all motoroljen sin i langsvingen. Fikk en god start igjen, og ledet løpet til det gjenstod to runder. Da begynte motoren å skape seg, og fikk redusert effekten ganske kraftig. Da ble det enkelt for de tre Porschene bak som tok seg lett forbi, og endte nok en gang på 4. plass. Skuffende å miste en mulig seier på tekniske problemer, vi får håpe alt fungerer bedre søndag.

 Fornøyd ned resultatene hittil

Arild Riise fikk en ny 3. plass.

– Jeg var i ledelsen i starten av løpet, men ble forbikjørt av Nærsnes- porschene og Tvedt. Fikk litt bedre feste utover finalen og kjørte forbi Tvedt og inn på en 3. Plass. Fornøyd ned resultatene hittil. Nærsnes var bedre denne gangen.

Nå er det sol, og slics er på.

Warm up klokken 11.45, og finalen går klokken 1330. Da går vi for gull, sier Riise etter to pallplasser så langt.

Resultat

NM-runde GT 3, Rudskogen

2.finale, lørdag

1. Ole William Nærsnes

2. Odd-Rune Nærsnes

3. Arild Riise

4. Bjørn Tvedt

LES OGSÅ: https://tysver-bygdeblad.no/2015/05/30/riise-pa-pallen-tvedt-nummer-fire/

LES OGSÅ: https://tysver-bygdeblad.no/2015/05/30/grei-start-pa-rudskogen/