Har du sett denne? Sakna frå Aksdal og sett på veg mot Frakkagjerd i helga...
Har du sett denne? Sakna frå Aksdal og sett på veg mot Frakkagjerd i helga...

Finn ikkje hunden

– Hei. Har nokon sett hunden min? Jeanette Pettersen Johansen har ikkje sett hunden sin etter at den forsvann frå Shell i Aksdal den 5. juni. Nå håper ho nokon har tips. I dag tysdag var det resultatlaust søk.

Det var på vår Facebook-side ho prøvde å få tak i tips om den forsvunne hunden.

Hunden forsvann den 05.06.15 ca kl.09.30.

Dette er etterlysningen:

Hun har ikkje halsband, så da  kom hu seg ut av buret. Ho er veldig snill, men er skeptisk til framande folk. Hu har nå vore vekke i langt over 48 timer. Er redd det er noko som har skjedd henne eller at ho er blitt tatt. Me savne henne kjempemasse, og vil ha henne hjem igjen. Håper noen kan hjelpe.

Hunden forsvann frå Shell i Aksdal, og sist sett mellom Aksdalsbrekka og Aksdal.

I dag tysdag har Pettersen Johansen sendt oss følgande tekstmelding:

«Da gir me oss for i dag. Har leita sia 18.00. Har vært ein del observasjoner i dag. Boligområde bak Aksdalsenteret. Grusveien mellom Grinde rundkjøring og Aksdal rundkjøring. Leita i skogen ned mot Førland og Grinde. Kjørt rundt Førland, Gamleveien. Håper på nye observasjoner imårå.»