Bjørg Eriksen (stående) er primus motor og initiativtager til basaren. Foto: Knut-Arild Sørensen
Bjørg Eriksen (stående) er primus motor og initiativtager til basaren. Foto: Knut-Arild Sørensen

Fikk inn nesten 56.000

Den årlige SOS-Barnebybasaren til Barnebygruppen i Tysvær ble avholdt i Yrkjefjorden hos Bjørg og Odd Eriksen sist søndag.

Et trettitalls fremmøtte tilbrakte ettermiddagen med god gammeldags basar med åresalg og trekking av forhånsdsolgte loddbøker. De driftige sjelene i barnebygruppen hadde siden årsskiftet solgt ut over 10 loddbøker. Medregnet inntektene fra basaren kan de nå uavkortet sende nesten 56.000 kroner til SOS-Barnebyer. I år er vil det være spesielt stort behov for penger til gjenoppbygging av ødelagte barnebyer etter jordskjelvet i Nepal.

Alle i SOS-barnebyene i Nepal er heldigvis i god behold etter jordskjelvet, men SOS-barnebyer er i full gang med nødhjelpsarbeid og fokuserer først og fremst på barn som har kommet bort fra eller mistet familien sin etter jordskjelvet. Barnebyene brukes aktivt i nødhjelpsarbeidet som allerede er i gang. Barnebygruppen takker alle som har både solgt og tatt lodder og ikke minst de mange støttespillere som har bidratt med gevinster til lotteriet og basaren.

Innsendt av Knut-Arild Sørensen