Gunnar Vetrhus vann ungdomsklassen i dagens ritt i Nedstrand. Foto: Alf-Einar Kvalavåg
Gunnar Vetrhus vann ungdomsklassen i dagens ritt i Nedstrand. Foto: Alf-Einar Kvalavåg

Gunnar kjappast av ungdommane

Gunnar Vetrhus kom aleine til mål og vann ungdomsklassen i Bike Brothers NedstrandRittet. – Herleg å vinne, og eg sykla aleine i tet heile vegen. Trudde det var nokon rett bak, men det kom aldri nokon, sa vinnaren.

Gunnar var ein av dei me møtte før årets ritt, og då fortalte 15-åringen at han berre hadde vore med i eit sykkelritt før. Hårfagrerittet. Nå har han to startar og ein siger.
– Det var veldig tørt og fint i løypa, og det var nokså lett å sykle. Men det er svært kupert så ein må følge med heile tida. Eg trudde det var nokon rett bak meg, men det var det ikkje, og eg er fornøyd akkurat nå, gliste den ivrige syklisten frå Nedstrand IL.

Meir om ungdomsrittet i papiravisa på torsdag.