Slik såg det ut på Vålerbanen for 14 dagar sidan. Nå vil Bjørn Tvedt (i kvit bil) forbi Olav Rygge og opp på toppen av pallen.
Foto: RACEFOTO
Slik såg det ut på Vålerbanen sist det var NM runde der. Nå vil Bjørn Tvedt (i kvit bil) forbi Olav Rygge og opp på toppen av pallen.

Knallhard kamp om NM-poengene

Asfaltracerne våre Bjørn Tvedt og Arild Riise er på veg til Vålerbanen og en ny runde i GT3-sirkuset. Begge har hatt sitt å stri med i de første rundene, men er nå mer enn tente på å bite fra seg mot østlendingane, som er de hardeste konkurrentene.

Det er Olav Rygge fra NAF Øvre Østfold som har tatt ledelsen med sin Audi TT. Han er kun to poeng foran fjorårets norgesmester i klassen, Bjørn Tvedt fra NAF Haugesund med Seat Leon. På en tredjeplass ligger Odd-Rune Nærsnes fra Porsche Club Norge med Porsche 996 og 70 poeng.
Arild Riise med sin Porsche ligger like bak tettrioen.

Det skal kjøres tre finaler i helgen, de første på lørdag klokken 14.35 og 16.35.