Christina Vedø og Gina Gedick fra Tysvær kano og kajakklubb har vært i sving, med gode resultater.
Christina Vedø og Gina Gedick fra Tysvær kano og kajakklubb er begge klare for tur til Sverige.

Christina og Gina klar for VM

På lørdag starter junior og U23 VM i Portugal og Tysvær har med to utøvere på det norske laget.

Av Lavrans Eikje
For U23-landslaget skal Christina Vedø kjøre K4 500m sammen med Kristiane Spikkeland (Flekkefjord KK), Tiril Sande (Tønsberg KK) og Aurora Hofman (Strand KK). Disse jentene har kjørt mange stevner sammen i vår, blant annet World Cup for seniorer i mai og de stiller godt forberedt til VM. I VM møter de meget hard konkurranse men det blir spennende å se hva Christina og hennes lagvenninner kan få til!

På juniorlaget padler Gina Gedick fra TKKK, Gina skal padle K1 200m og K4 500m sammen med Kristine Amundsen (Bærum KK), Anna Sletsjøe (Strand KK) og Camilla Rozanski (Flekkefjord KK). Gina har i år vunnet flere løp i juniorklassen i Norge og er i sin beste form, for Gina som er første års junior er dette det første virkelig store internasjonale mesterskapet og det blir viktig å samle god erfaring som hun kan ta med seg videre.