U23 laget: fv. Tiril Sande, Kristiane Spikkeland, Aurora Hofman, Christina Vedø
U23 laget: fv. Tiril Sande, Kristiane Spikkeland, Aurora Hofman, Christina Vedø

Godkjent VM-innsats

Sist helg konkurrerte Christina Vedø og Gina Gedick fra Tysvær kano og kajakklubb under VM for henholdsvis U23 og junior i Montemor, Portugal.

Av Lavrans Eikje
Christina padlet K4 500m med Kristiane Spikkeland (Flekkefjord KK), Tiril Sande (Tønsberg KK) og Aurora Hofman (Strand KK), jentene padlet et middels innledende heat men klarte å kvalifisere seg til semifinalen, i semien hevet jentene nivået på padlingen sin betraktelig og var i store deler av løpet med i kampen om en plass i finalen, men de måtte til slutt se seg slått og var dermed ute av VM for denne gang.

Gina Gedick padlet også K4 500m i juniorklassen sammen med Kristine Amundsen (Bærum KK) Anna Sletsjøe (Strand KK) og Camilla Rozanski (Flekkefjord KK), også juniorjentene kvalifiserte seg til semifinalen, her møtte de tøff motstand og ble slått ut. Gina padlet i tillegg K1 200m ettersom hun har vært den beste juniorjenten i Norge i K1 i år, Gina padlet et bra innledende heat men fikk i likhet med K4en det tøft i semien og ble slått ut.

Neste oppgave for Christina og Gina er Nordisk mesterskap i Jønkøping, Sverige første helgen i august, da padler jentene for å ta medaljer!