Johan Eriksen Kringeland kjører i svart og oransje når han er i aksjon. 
Foto: Rune Eikeland/RM foto
Johan Eriksen Kringeland kjører i svart og oransje når han er i aksjon, saman med Kringelandtellus.

Til Bergen med vinnarsjanser

Johan Kringeland Eriksen skal torsdag kjøre fem hestar i V5-spelet. To av dei er nemt blant favorittane. mellom anna familiehesten til familien Eriksen, Kringelandtellus. Tysdag blei det ein 3. plass for Kringeland Eriksen på Forus.

V5A 1. avd
Independent O. som har to 3. plasser i år på ni startar. Dette er starten på en travel kveld for Johan Kringeland Eriksen i Bergen. Hesten er blant dei tre som ekspertane trur kan vinne.
V5A 2. avd
Skaffer Elden som han hadde mykje kjekt med i fjor sommar i Bergen. Andre starten i år. En seier og to 3. plasser i fjor og hesten eiges og trenast av Geir Arne Eriksen.
V5A 4. avd. Her sitter Kringeland Eriksen bak Kringelandtellus som eiges av Kåre Refsland og Geir Arne Eriksen. Denne hesten har Johan hatt mange gode triumfar saman med. Fire sigrar to andreplassar og ein tredjeplass på 14 startar i år. Hesten vil vere å finne på mange kupongar denne kvelden.
V5A 5. avd. er det tid for Etne-hesten Little Samo. Kringeland Eriksen har en 3. plass frå Bergen tidlegare i år med denne hesten.
V5B 4 avd. Her skal Kringeland Eriksen kuske Vertigo Mindi. Hesten har ingen topp tre plasseringar så langt i karrieren.