Arild Riise kjemper i helgen om 2. plassen i sammendraget. Foto: Privat
Arild Riise kjemper i helgen om 2. plassen i sammendraget. Foto: Privat

Kjemper om dobbel Tysvær-triumf

Bjørn Tvedt er svært nær ein ny NM triumf i racing. Arild Riise kjempar om å bli nummer to. Til helga blir mye avgjort, utan Tvedt på startsreken på Rudskogen.

Bjørn Tvedt skal stryke tre av sine resultat og velger dermed å stå over runden på Rudskogen.
– Det er mye penger det er snakk om og jeg prioriterer å være hjemme. Kan bare få strøket et par 4. plasser, så mye forskjell hadde det ikke blitt. Etter to seiere og en 2. plass i Sverige for et par uker siden, skal det mye til om jeg roter bort dette nå. Får Arild full klaff på Rudskogen i helgen kan det bløi dobbelt Tysvær i Nm denne sesongen. det hadde vært stas, sier Bjørn Tvedt
– Det er både godt mulig og målet. Ligger på 2. plass sammenlagt nå, og med god kjøring og marginene på rett side, så kan dette gå veien. Hadde smakt godt med noen 1. plasser til helgen, sier Riise som ble nummer 2,3 og 4 i Sverige i Kinnekulle.

Det hele blir avgjort på Vålerbanen i September.
Det kan bli siste runde for en stund for Tvedt.
– Jeg har vel ikke bestemt meg helt, men slik det ser ut nå blir det et år med pause. Legger nok bil og buss ut for salg. Vi får se, smiler Tvedt som skal følgeden spennende runden på Rudskogen på nett.

Arild Riise og Bjørn Tvedt. Foto: Heidi Bjørstad Tvedt

Arild Riise og Bjørn Tvedt. Foto: Heidi Bjørstad Tvedt