Skjermbilde 2015-08-29 kl. 14.36.53

Stille natt

Det har vært en relativtv stille natt i Haugaland og Sunnhordland politidistrikt.

Politilogg for Haugaland og Sunnhordland politidistrikt

0108 – Ikke etterkommet politiets pålegg – Haugesund
En mann i 40-årene ble bortvist fra sentrum kl. 2355 etter at han hadde vært pågående overfor vektere. Han ble påtruffet igjen i sentrum kl. 0108 og ble da brakt inn og satt i drukkenskapsarrest. Mannen var beruset og i besittelse av en liten bit hasj. Forholdet er anmeldt.

0131 – Promillekjøring – Stord
En politipatrulje stanset en moped for rutinemessig kontroll like utenfor Leirvik sentrum. En mann i 50-årene fra Stord var fører. Han var åpenbart beruset og manglet førerkort. Nødvendige prøver er sikret og anmeldelse opprettet.

0319 – Legemsbeskadigelse – Stord
En mann i slutten av tenårene ble skallet ned utenfor en bensinstasjon på Stord. Gjerningsmannen, en mann i begynnelsen av 20-årene, er pågrepet og satt inn i sentralarresten i Haugesund. Han vil bli avhørt i morgen. Fornærmede fikk brudd i nesen og hevelse over det ene øyet. Saken etterforskes videre av Stord lensmannskontor.

0447 – Tyveri av bil – Haugesund
Vi fikk melding om to personer som sloss ute i en gate i nordre bydel. Det viste seg å være et avisbud og en annen mann som var i håndgemeng. Det endte med at mannen stjal avisbudets bil og kjørte fra stedet. Vi ber derfor om tips i tilfelle noen har sett en rød Ford Ka med registreringsnummer SD10689. Avisbudet skal ikke være fysisk skadd.