Hanne-Vibecke Holst har nylig gitt ut sin siste roman «Heretter er jeg ingen» i Norge,
Hanne-Vibecke Holst har nylig gitt ut sin siste roman «Heretter er jeg ingen» i Norge,

bLEST: Damer med driv

I nydelige omgivelser på Fjørsilkebris på Førland skal to anerkjente forfatterene fortelle sine historier, og Lise-Marte Vikse Kallåk skal lese sine nydelige dikt for å sette rammen og stemningen for kvelden.

Av Marianne Lindvik

Forfatter Kari Nygaard er intervjuer for kvelden den 4. november, og presenterer et nært møte med den danske suksessforfatteren Hanne-Vibecke Holst og den anerkjente norske forfatteren, Britt Karin Larsen.
– De har begge levd utrolige interresante liv, skapt seg store navn, og sitter inne med mye livsvisdom og kunnskap, sier Kari Nygaard.

Holst
Hanne-Vibecke Holst har nylig gitt ut sin siste roman «Heretter er jeg ingen» i Norge, og var nylig gjest i «God Morgen Norge.» Hun har skrevet et tjuetalls bøker, og mange av dem er oversatt til norsk. Flere av bøkene hennes er også filmatisert, blant annet «Kronprinsessen» og «Kongemordet», som ble vist på TV2.
– «Heretter er jeg ingen» heter «Knud, den store» på dansk, og er en bok som skiller seg ut fra de andre bøkene Holst har skrevet. Den er biografisk, og handler om faren hennes som var en av Danmarks mest kjente forfattere, Knud Holst, forteller Kari Nygaard.
– Jeg legger opp til at vi hovedsakelig kommer til å snakke om denne boken. Dette er en bok Hanne-Vibecke Holst tidligere har uttalt at hun alltid har hatt lyst til å skrive, hun måtte bare bli flink nok først. Så at denne boken har vært i tankene hennes gjennom hele forfatterskapet, er veldig interresant.

Les hele saken i papiravisen