1200 feststemte danset sammen med Vassendgutane til langt på natt i Sysco Arena. Foto: Karina Søvik
1200 feststemte danset sammen med Vassendgutane til langt på natt i Sysco Arena. Foto: Karina Søvik

For en fest, for en gjeng

Med over 1200 mennesker i salen, skapte Vassendgutane festrekord i Sysco Arena.

Av Karina Søvik

– Vi hadde et mål om rundt 1000 betalende, så dette er kjempebra. Vi er veldig fornøyd med kvelden, og det så ut som både band og folk storkoste seg. Denne kvelden skapte rekord i billettsalg av denne type konsert, og vi kommer til å jobbe videre for å gjøre det enda bedre neste gang, sier Ola S. Apeland, daglig leder i Sysco Arena.

Festband
Etter en lang oppvarming kom Vassendgutane endelig på scenen klokken 23.00. Stemning tok av fra første sang og mange tilreisende fikk igjen for pengene. Det samme gjorde alle lokale fans, som kunne danse, synge og feste langt inn i natten.

Les mer i papirutgaven på torsdag