Kristine Hagen (t.v.) og Andrea Bringedal er elever ved kulturskolen og  spilte fløyte under forestillingen. Foto:  Jorunn Bjørndal Lilleland
Kristine Hagen (t.v.) og Andrea Bringedal er elever ved kulturskolen og spilte fløyte under forestillingen. Foto: Jorunn Bjørndal Lilleland

Tysvær kulturskole 40 år

I forbindelse med 40 årsjubileet til Tysvær kulturskole fikk en fullsatt sal en god smakebit på hva kulturskolen hadde å by på.

av Jorunn Bjørndal Lilleland
– Dette var en fantastisk flott varietè av høy kvalitet med stor bredde. De var mye glede som ble formidlet fra scenen i dag. Det var sånn en drive og ingen dødpunkt i forestillingen som gikk i et veldig positivt tempo, forteller kultursjef Ingvar Frøyland.
– Det som er så gøy er at alle kan få være med, alle får spille, uavhengig av bakgrunn eller fysiske hindringer. Vi får vise det vi kan til andre og vi blir så glade for respons. Det er en god følelse å stå på scenen foran en full sal! Du blir glad inni deg, som en eksplosjon, forteller Emma Håland, en av skuespillerelevene som deltok i jubileumsshowet.

Mer om jubileumsfesten i papiravisen på torsdag.